Joey a Chandler pekne spolu! Slávnych kolegov spojilo divadlo

Časy slávy seriálu, v ktorom účinkovali, sú síce už dávno preč. Ale moment, keď sa jeho protagonisti stretnú, je médiami vždy milovaný. Priatelia stále lákajú.

03.05.2016 00:00
debata

Went to see The End If Longing last night and ran into this dude. He and the cast were great. Way to go bro.

Fotka uverejnená používateľom Matt LeBlanc (@mleblanc),

Aj počas uplynulého víkendu došlo k tomu, že sa dvaja z bývalých hrdinov televíznej klasiky zišli a postavili spolu pred jeden objektív. Reč je konkrétne o Mattovi LeBlancovi, známom predstaviteľovi Joeyho, ktorý si prišiel pozrieť svojho kolegu Matthewa Perryho (Chandler) do londýnskeho divadla Playhouse.

Perry tam účinkuje v hre The End If Longing a popri záujme publika vyvolal aj dobrú odozvu kritikov. Svojho dlhoročného kolegu pochválil aj LeBlanc. „On aj celé herecké osadenstvo boli skvelí,“ napísal LeBlanc pod momentku na Instagram, kde si s Perrym spolu zapózovali.

Predstaviteľ Chandlera Bingsa chýbal na februárovom stretnutí šestice bývalých televíznych „priateľov“ – dôvodom bolo práve angažmán v divadle. V rozhovore pre BBC Radio 2 sa však vyznal, že si so svojimi kolegami vždy rozumel a tvorili skvelú partiu. Vydržali vraj spolu desať rokov preto, že medzi nimi nebol žiaden hlupák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #divadlo #Instagram #Matthew Perry #Matt LeBlanc

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....