Sexepíl na príťaž? Kráska Ratajkowski zúri. Všetci ju vidia rovnako

Je poriadne sexi, ale zakladá si aj na vlastnej inteligencii, nezávislosti a názore. Modelka Emily Ratajkowski sa zverila v rozhovore, že ju štve, ako ju limituje jej sexepíl.

23.05.2016 00:00
debata (1)
Topmodelka a herečka Emily Ratajkowski. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emily Ratajkowski Topmodelka a herečka Emily Ratajkowski.

Pre magazín ES, ktorý vychádza ako príloha denníka The Evening Standard, sa londýnska rodáčka vyjadrila, že je pre ňu ťažké dostať serióznu úlohu vo filme. „Ak ste sexi herečka, máte problém dostať vážnu úlohu. Dookola vám ponúkajú rovnakú vec – postavu, ktorú vo vás vidia,“ vyhlásila Ratajkowski. „Ľudia sú ako ovce a opakujú si, bože v tomto je taká dobrá, toto jej svedčí najviac,“ pokračovala modelka, ktorá sa doposiaľ objavila vo filme Entourage či snímke Stratené dievča.

Najhoršie ale podľa príťažlivej brunetky je, že ženy tvoria päťdesiat percent populácie a chodia míňať do kina peniaze na to, aby sa pozerali na ploché charaktery. „Pravdou je, že nikto nechce, aby som o takých veciac hovorila. Nikto nechce také veci počúvať. Určite nie chlapi, ktorí vyberajú obsadenie do filmov. Ale ja nemôžem inak. Hnevá ma to a je to pre mňa dôležité,“ dodala dáma, ktorú preslávilo účinkovanie vo videoklipe od Pharella Williamsa a Robina Thickeho. V klipe Blurred Lines sa objavila hore bez.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexepíl #úloha #rola #Emily Ratajkowski #obsadenie #vážnosť

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...