Johnny Depp pred rozvodom: Chce to mať rýchlo za sebou!

Americký herec Johnny Depp dúfa, že rozvod s Amber Heardovou nebude trvať dlho.

27.05.2016 13:55
Johnny Depp a Amber Heard Foto: ,
Johnny Depp a Amber Heard na archívom zábere.
debata

Päťdesiatdvaročný rodák z Owensboro v Kentucky, ktorému v piatok 20. mája zomrela matka Betty Sue Palmer, to uviedol v oficiálnom vyhlásení. „Vzhľadom na krátkosť tohto manželstva a nedávnu tragickú stratu matky, Johnny sa nebude vyjadrovať k žiadnym chlipným nepravdivým príbehom, klebetám a klamstvám týkajúcich sa jeho súkromného života. Dúfa, že ukončenie tohto krátkeho manželstva bude rýchle,“ reagoval herec prostredníctvom svojho zástupcu.

Tridsaťročná rodáčka z texaského Austinu podala žiadosť o rozvod v pondelok 23. mája v Los Angeles. Dôvodom sú podľa nej neprekonateľné rozdiely. Herečka od manžela žiada alimenty, podľa doterajších informácií však Depp chce, aby súd túto žiadosť zamietol.

Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Herec v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna, a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvýkrát sa vzali 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #rozvod #rýchlosť #Amber Heard

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...