Konečne náhrada za Selenu?! Biebera načapali s touto kráskou...

Žeby nový párik na obzore? Kanadského speváka Justina Biebera paparazzovia načapali na stretnutí s hollywoodskou kráskou.

27.05.2016 15:15
debata
Herečka Nicola Peltz a jej brat - model Will... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Nicola Peltz a jej brat - model Will Peltz. Herečka Nicola Peltz a jej brat - model Will Peltz.

Reč je o herečke a modelke Nicole Peltzovej, ktorú si diváci môžu pamätať zo štvrtého filmu série Transformers či seriálu Bates Motel. Dvojica sa stretla vo vychýrenej reštaurácii Mastro’s Steak­house, kde sa podľa očitých svedkov dobre bavili, živo diskutovali a veľa smiali. Dvadsaťdvaročný spevák a o rok mladšia herečka potom odišli spolu, ale pred reštauráciou sa rozlúčili a každý nasadol do vlastného auta.

Na amerických serveroch sa okamžite vyrojili teórie o tom, že Peltz by mohla byť Bieberovou novou láskou. Úspešného interpreta už spájali s viacerými ženami, ale zatiaľ najvážnejšou partnerkou bola pre neho speváčka a herečka Selena Gomez.

Spevák Justin Bieber. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Justin Bieber Spevák Justin Bieber.

Popri „radostiach“ v súkromí však momentálne prežíva spevák aj trochu strasti v profesnom živote. Momentálne čelí žalobe za plagiátorstvo. Speváčka White Hinterland, známa aj ako Casey Dienel, tvrdí, že interpret bez povolenia použil vokály z jej skladby Ring The Bell v piesni Sorry. Žena podala žalobu, ktorá zahŕňa aj producenta Skrillexa a spoločnosť Universal Music Group, v Nashville.

Speváčka uviedla, že sa s 22-ročným Bieberom predtým snažila dohodnúť mimosúdne, no on ju ignoroval a odmietol sa ku kauze vyjadriť. Teraz požaduje bližšie nešpecifikované odškodné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #rande #spolu #Nicola Peltz

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...