Opäť spolu? Beyoncé načapali s manželom na 'rande', boli ako hrdličky

Album Lemonade speváčky Beyoncé Knowlesovej vnímali mnohí ako ódu na rozchod na zlomené srdce. Od jeho vydania dvojicu spolu nevideli. Až doteraz.

29.05.2016 00:00
Speváčka Beyonce sa predviedla v latexovej... Foto: ,
Speváčka Beyonce na archívnom zábere z akcie MET Gala. Objavila sa na nej bez Jay-Z, čo mnohé médiá vnímali ako znak odluky.
debata

Americké médiá píšu o tom, že slávna hudobná diva a jej manžel, známy raper a podnikateľ, strávili spoločné chvíle na intímnej večeri v New Yorku. Hoci sa Beyoncé momentálne nachádza na koncertnom turné, počas krátkej pauzy v ňom sa vrátila do New Yorku, kde väčšiu časť roka žije. S manželom ich spolu videli v podniku Del Posto.

„Jay-Z držal jej ruku, keď vchádzali do reštaurácie, aj keď z nej vychádzali. Počas celého večera sedeli tesne pri sebe a vyzerali, že si veľmi užívajú spoločnosť jeden druhého,“ citoval server E!News nemenovaný zdroj. Svedok tvrdí tiež, že speváčka mala neustále úsmev na tvári a s manželom živo diskutovala.

Jay-Z mal podľa mnohých zdrojov Knowlesovej zahýbať a americké médiá dokonca vypátrali, že objektom jeho túžob mala byť návhrárka Rachel Roy. Či sú to len vyfabulované dohady, alebo pravda, sa však asi nedozvieme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Beyoncé Knowles #Jay-Z #spolu #Lemonade

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...