Je Johnny Depp násilník? Vanessa Paradis sa hlási o slovo

Francúzska speváčka a herečka uviedla, ako vníma obvinenia aktuálnej manželky Johnnyho Deppa.

30.05.2016 00:00
Herec Johnny Depp pózuje fotografom. Foto: ,
Herec Johnny Depp pózuje fotografom.
debata

Amber Heard obvinila svojho manžela, herca Johnnyho Deppa, z domáceho násilia, pričom v súdnych dokumentoch tvrdí, že herec sa k nej počas celého manželstva správal hrubo. V piatok získala mladá herečka od súdu dočasný zákaz približovania sa pre svojho manžela, s ktorým sa momentálne rozvádza. Heard okrem iného na súde uviedla, že počas hádky, ku ktorej došlo minulú sobotu, jej 52-ročný Depp hodil do tváre mobilný telefón a taktiež rozbil viacero iných predmetov. Herečka ako dôkaz pripojila fotografiu, na ktorej má poranenú tvár.

Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku... Foto: Reuters, STAFF
PEOPLE-JOHNNYDEPP/ Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku ktorej došlo minulú sobotu, jej 52-ročný Depp hodil do tváre mobilný telefón.

Celý Hollywood tieto správy šokovali a prostredníctvom sociálnych sietí sa mnoho slávnych ľudí prihlásilo o slovo. Niektorí stoja na strane Deppa, iní držia stranu Amber Heardovej (30).

14 rokov žila Vanessa Paradis vo vzťahu s Johnnym Deppom a majú spolu dve deti. Portál TMZ.com zverejnil rukou písaný list francúzskej speváčky. Čo v ňom píše o svojom bývalom partnerovi?

„Johnny Depp je otec mojich dvoch detí, je to citlivý, láskyplný a obľúbený človek. Myslím si, že aktuálne obvinenia sú ohavné. Za všetky roky, ktoré sme spolu prežili, mi nikdy fyzicky neublížil a všetky tieto obvinenia nesedia na človeka, s ktorým som 14 rokov žila,“ napísala 43-ročná speváčka a herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #rozvod #Amber Heard #Vanessa Paradis

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....