Povedali si už áno? Hemsworth prehovoril o vzťahu s Cyrusovou

Herec Liam Hemsworth nie je len idol dievčenských sŕdc a hrdina filmovej ságy Hry o život. Je tiež snúbencom speváčky a herečky Miley Cyrusovej. O ich vzťahu prehovoril pre magazín GQ Australia.

31.05.2016 00:00
Liam Hemsworth a speváčka Miley Cyrus Foto: ,
Herec Liam Hemsworth a speváčka Miley Cyrus na archívnom zábere z augusta 2013 ešte ako pár.
debata

Hemsworth, ktorý sa v Austrálii narodil, sa so slávnou americkou hviezdou zoznámil pri nakrúcaní filmu Posledná pieseň. Preskočila medzi nimi iskra a začali spolu randiť. Potom sa však rozišli, aby sa po bezmála dvoch rokoch k sebe vrátili.

„Jasné, že to bolo ťažké,“ priznal sa Hemsworth v magazínovom rozhovore. „Ale v tom čase sme sa vydali rozličnými smermi a odísť od seba bolo to, čo sa malo stať,“ pokračoval herec. „Obaja sme boli veľmi mladí a rozísť sa bolo správne rozhodnutie,“ doplnil 26-ročný Liam.

Hoci médiá špekulujú už niekoľko týždňov o utajenej svadbe, k podobným dohadom sa herec vyjadril veľmi záhadne. Podľa neho ľudia pochopia, aký je status jeho vzťahu s Miley teraz. „Už si to mnohí uvedomili. Nie sú hlúpi,“ uviedol. Hoci to z jeho slov tak trochu vyplýva, či sa dvojica naozaj zosobášila, pre časopis nepotvrdil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Miley Cyrus #vzťah #Liam Hemsworth

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...