Nikdy v živote nemôžeme mať všetko, vyhlasuje Marek Majeský

Slovenský herec Marek Majeský je presvedčený, že ústrednou témou a základom každej divadelnej hry, seriálu či filmu sú vzťahy medzi mužmi a ženami.

31.05.2016 13:40
Herečka Monika Hilmerová s kolegom Marekom... Foto:
Herec Marek Majeský a jeho kolegyňa Monika Hilmerová.
debata

„Vzťahy sú absolútny základ každej dobrej divadelnej hry a každého dobrého filmu. Už od Shakespeara vidíme, že keď má človek dobrú tému, vždy je to o vzťahoch medzi mužom a ženou. Nie nadarmo sa hovorí, že za všetkým hľadaj ženu… V politike, vo vojnách, všade sa riešia vzťahy medzi týmito polaritami. To je taký základ všetkého,“ povedal v rozhovore.

Partnerský vzťah sám o sebe je však podľa jeho slov veľmi ťažko zaraditeľný. „Vzťahy v reálnom živote sú strašne individuálne a závisia na každom človeku. Nedá sa nič paušalizovať podľa nejakého vzorca správania sa. Všetko záleží na ľuďoch, ako sa nastavia a ako fungujú,“ povedal 43-ročný Bratislavčan.

Oproti minulosti majú dnes ľudia podľa neho vo vzťahoch omnoho väčší priestor na sebavyjadrenie. „O to by sme si však mali byť vedomejší, že nikdy v živote nemôžeme mať všetko a podľa toho by sme sa mali správať. Pretože vždy sa človeku všetko vráti,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #muži #ženy #Marek Majeský

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...