Charlize Theron ako bežná (a unavená) matka. Ale čo má na nohách!?

Vlastné deti síce nemá, ale herečka Charlize Theron vychováva dve adoptované ratolesti. Hoci svoj súkromný život si úzkostlivo stráži, nedávno ju zachytili objektívy pri materských povinnostiach.

01.06.2016 00:00
debata (3)
Herečka Charlize Theron so svojimi deťmi -... Foto: Profimedia
Charlize Theron Herečka Charlize Theron so svojimi deťmi - synom Jacksonom (vpravo) a dcérkou August (v náručí) v uliciach Los Angeles.

Štyridsaťročná blondínka sa objavila v uliciach Los Angeles s oboma svojimi „pokladmi“. Dievčatko August, ktoré si adoptovala v júli minulého roka, niesla na rukách. Syn Jackson kráčal po maminom boku a rukou sa pridŕžal jej nadýchanej veľkej sukne.

Držiteľka Oscara za výkon vo filme Monštrum vyzerala ako bežná americká matka – vyťažená, trošku sústredená a s jemnou únavou v tvári, ale spokojná. Jediná vec, ktorá musela udrieť do očí, bola Theronovej obuv.

Namiesto tradične mamičkovsky obľúbenej obuvi na plochej podrážke si hollywoodska hviezda natiahla sexi členkové čižmičky s retiazkami. Na vysokých podpätkoch však kráčala ako v papučkách.

Pred pár dňami sa oficiálne potvrdilo, že herečka sa objaví v ôsmom príbehu zo série Rýchlo a zbesilo. Mala by stvárniť negatívnu postavu Cipher. Na oficiálnom profile na Twitteri zverejnili zástupcovia filmového štúdia už aj prvý záber herečky ako postavy z filmu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #matka #paparazzovia #Charlize Theron #podpätky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...