Katy Perry navštívila chudobné deti: Musíme podporiť ich sny!

Americká speváčka Katy Perry navštívila chudobné deti vo vietnamskej provincii Ninh Thuan.

02.06.2016 18:14
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry.
debata

Interpretka, ktorá je vyslankyňou dobrej vôle UNICEF, sa stretla s viacerými rodinami žijúcimi v ťažkých životných podmienkach, ktorých deti nemajú prístup k dostatočnej hygienickej vybavenosti, vode či vzdelaniu. Cestou do Vietnamu sa rodáčka z kalifornského mesta Santa Barbara snažila zvýšiť povedomie o chudobe, ktorá je celosvetovým problémom.

Ako informuje americký magazín People, mnoho detí, s ktorými sa 31-ročná hudobníčka stretla, sa s ňou podelilo o svoje plány ako sa dostať z chudoby. „Všetky deti, ktoré som stretla, mali úžasné sny. Musíme im pomôcť bojovať za ne. Investovať do najviac znevýhodnených, aby sme im dali férovú šancu na život, je jediná správna vec, ktorú môžeme urobiť,“ povedala speváčka a dodala, že je to najlepší spôsob ako prerušiť cyklus chudoby a drasticky zlepšiť detské zdravie, vzdelávanie a blahobyt.

Katy Perry sa počas svojej kariéry venuje viacerým dobročinným činnostiam zameraným na podporu ľudí chorých na rakovinu či AIDS, ako aj na podporu detí v núdzi. V apríli 2013 sa pridala k UNICEF a odcestovala pomáhať na Madagaskar. V tom istom roku sa tiež stala vyslankyňou dobrej vôle.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #návšteva #Katy Perry #Vietnam

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...