Rozkvitnutá Bridget Jones na titulke: Už som bola zo seba chorá!

O pár mesiacov sa vráti do kín jedna z najslávnejších ženských hrdiniek filmového plátna - Bridget Jones. Jej predstaviteľka Renee Zellweger sa touto rolou vrátila pred kamery po dlhej pauze.

08.06.2016 12:19
debata
Herečka Renee Zellweger na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue UK
Renee Zellweger Herečka Renee Zellweger na titulnej strane júlového vydania magazínu Vogue.

Slávna blondínka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Návrat do Cold Mountain, sa zhovárala s britským magazínom Vogue. Dôvodom na dlhú pauzu od pracovných povinností bola túžba užiť si viac anonymity a oddýchnuť si, prezradila Zellweger.

„Našla som anonymitu, takže som mohla s ľuďmi odrazu fungovať viac na tej ľudskej úrovni. Prestali ma vnímať s nálepkou toho imidžu, ktorý vám dáva Hollywood, keď som vošla do miestnosti. Nemôžete byť dobrý rozprávač, pokiaľ nemáte životné príhody a nemôžete sa priblížiť ľuďom,“ vysvetlila herečka.

„Bola som tiež unavená a nevedela som si oddýchnuť. Nedokázala som si vybrať prestávku v čase medzi jednotlivými nakrúcaniami a to sa so mnou ťahalo ďalej,“ pokračovala Zellweger. „Bola som už chorá, keď som počula vlastný hlas. Bolo načase odísť a trochu dospieť,“ dodala 47-ročná herečka.

Hoci v minulosti mnohé médiá riešili jej posadnutosť štíhlosťou či bojom o mladosť, ktorý podporovala estetickou chirurgiou, na titulnej strane magazínu pózuje ako zrelá, no príťažlivá žena, ktorá sa nehanbí ani za svoje vrásky. Zástupcovia časopisu zasvätili júlové vydanie ženám každej vekovej kategórie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #pauza #vek #Vogue #titulka #obálka #Renée Zellweger

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....