Bieber zaútočil na otca, ktorý chcel podpis pre dcéry. Takto dopadol!

Kanadský spevák Justin Bieber sa pobil na ulici s neznámym mužom.

10.06.2016 11:00
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber na archívnom zábere.
debata

K incidentu došlo v stredu pred jedným z hotelov v Clevelande. Portál TMZ zverejnil aj video zachytávajúce bitku. V krátkom príspevku je možné vidieť, ako fyzicky väčší muž udiera 22-ročného interpreta do hlavy. Slávny rodák z Londonu v Ontariu sa začal brániť, no napokon skončil na zemi. Mužov sa snažili dostať od seba okolostojaci ľudia.

Hoci najprv to vyzeralo, že neprávom bolo ublížene popovej hviezde, podľa informácií amerických médií sa celá situácia odohrala v trochu inom svetle. Identitu muža, ktorý udrel Biebera, odhalili médiá o deň neskôr. Má ísť o Lamonta Richmonda z Clevelandu, ktorý oslovil speváka za účelom získania podpisov pre svoje dve dcéry. Spevák sa však na neho zahnal, na čo ho Richmond rýchlo uzemnil.

O pár minút neskôr sa potom kanadský rodák znovu dostal do potýčky – takmer udrel mladú ženu, fanúšičku, ktorá si prišla k nemu pre podpis. Toto video zverejnil britský portál Daily Mail.

Interpret, ktorý sa v danú noc zabával v klube Barley House, ani jeden z incidentov nekomentoval. Neskôr prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografie, na ktorých odpočíva.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #bitka #konflikt #video #ulica

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...