Hviezda Warcraftu o ťažkom rozvode: Neriešte, čo o vás hovoria iní

Aj v slovenských kinách sa od štvrtka premieta snímka Warcraft: Prvý stret. Jednou z jeho hrdiniek, hoci možno na nepoznanie zamaskovaná, je aj herečka Paula Patton.

11.06.2016 00:00
debata
Herečka Paula Patton na hollywoodskej premiére... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Paula Patton Herečka Paula Patton na hollywoodskej premiére filmu Warcraft.

Kráska, ktorá sa objavila v minulosti v akčnom filmu Mission: Impossible – Tieňový protokol, absolvovala počas uplynulých týždňov niekoľko rozhovorov a návštev v televízii či v redakciách renomovaných médií. Okrem nového filmu však dostala aj otázky na súkromie – samozrejme, predovšetkým na rozvod so spevákom Robinom Thickeom.

„Myslím si, že to nedokážete kontrolovať,“ uviedla na otázku, ako vnímala, že jej rozvod prebiehal pod drobnohľadom verejnosti. „Akurát musíte žiť ďalej svoj život a dúfať, že sa veci nejako utrasú,“ komentovala 40-ročná herečka. Priznala, že sa jej vždy osvedčilo sústreďovať sa na to, čo dobré prežíva. „Netreba byť zameraný na veci, ktoré nedokážete kontrolovať. To, ako ma vidia iní ľudia, čo o mne hovoria – je to len márnenie energie a nikdy mi to nič dobré neprinieslo,“ doplnila.

Patton požiadala o rozvod so spevákom hitu Blurred Lines v októbri 2014, pričom ich manželstvo súd ukončil oficiálne v marci nasledujúceho roka. Dvojica bola spolu 21 rokov, už od strednej školy, z toho deväť rokov prežili ako manželia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Robin Thicke #zivot #Paula Patton #situácia

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...