Nemám normálny život. Ani moje deti, vyhlasuje Jennifer Lopez

Je jednou z najväčších hviezd hudobnej popmusic a latino žánru. Popri tom hrá vo filmoch či televízii, navrhuje, alebo porotcuje. Jennifer Lopez rozhodne nepatrí medzi bežné ženy.

18.06.2016 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez na archívnom zábere s... Foto: SITA, Thibault Camus
Jennifer Lopez a Casper Smart Speváčka Jennifer Lopez na archívnom zábere s partnerom Casperom Smartom a dcérkou Emme.

A sama to potvrdila aj v rozhovore so stanicou Fox, keď vyhlásila, že nežije normálny život. „Nemáme normálny život. Ani ja, ani moje dve deti,“ uviedla Lopez na adresu dvojčiat – dcérky Emmy a syna Maxa. „Viem, že nie som normálna, takže ani náš život nie je normálny,“ pokračovala hudobná diva a potvrdila, že obe ratolesti vyučujú súkromní pedagógovia doma a nechodia do školy.

„Všetci okolo mi hovoria, mala by si ich dať do školy, potrebujú predsa priateľov. A poviem vám, poriadne ma také reči hnevajú,“ prezradila Lopez. „Sú to super šťastné, milované a správne nastavené deti. To je najdôležitejšie,“ vysvetlila. „Nechávam ich vzdelávať sa a domáce vyučovanie je pre ne skvelé – skrátka sme to tak museli urobiť. Myslím si, že najdôležitejšia vec je, že sú so svojou matkou. Necítia, že by bolo odo mňa odlúčení,“ doplnila 46-ročná Američanka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Jennifer Lopez #škola #zivot #vyučovanie

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...