Hviezda Prci, prci, prcičky má 40, jej telo v bikinách o dvadsať viac

Ustavičné diéty, priberanie a chudnutie, k tomu plastické operácie - bez dane by to asi nešlo. Herečka Tara Reid ju už spoznáva.

22.06.2016 16:28
debata
Herečka Tara Reid si užívala dovolenku v... Foto: Profimedia
Tara Reid Herečka Tara Reid si užívala dovolenku v Mexiku. Pohľad na ňu však nejedného fanúšika tejto hviezdy z komediálnej ságy Prci, prci, prcičky prekvapí.

Bývalá hviezda filmov Prci, prci, prcičky sa objavila pred pár dňami na dovolenke v mexickom rezorte Cabo. Ani tam sa však neskryla pred paparazzmi. Tí sa zamerali predovšetkým na to, aby blondínku zachytili v bikinách. Tentoraz to však nebolo pre jej sexi krivky.

Reid, ktorá minulý rok v novembri oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, bola v dvojdielnych bikinách neprehliadnuteľná. Jej telo totiž vyzerá skôr akoby patrilo Donatelle Versace. O pár desiatok rokov staršie, vyziabnuté, zošúverené a zničené. Reid kedysi patrila doslova k filmovým sexidolom a jej vizuálna premena je pre mnohých fanúšikov šokujúca.

Podľa viacerých odborníkov na výživu však môže byť problémom aj fakt, že plavovláska v minulosti bojovala so závislosťami od tabletiek či alkoholu a viedla divoký nočný život. Podpísal sa na tom, ako dnes vyzerá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Telo #Tara Reid

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...