Emma Drobná má veľké plány na leto. Dočkáme sa albumu?

Víťazka minuloročnej šou Česko Slovenská SuperStar Emma Drobná rozbieha v súčasnosti viacero projektov.

24.06.2016 10:00
Víťazkou Česko Slovenskej Superstar sa stala... Foto:
Víťazka Česko Slovenskej Superstar Emma Drobná na archívnom zábere.
debata

„Pripravujeme singel, už ho máme nahratý, budúci mesiac k nemu plánujeme točiť videoklip, na čo sa veľmi teším. Stále prehodnocujeme, ako by mal klip vyzerať, tak k nemu nechcem zatiaľ nič prezrádzať a ani o pesničke. Nechám si to ako také veľké prekvapenie. A keď sa nám podarí to, tak ideme postupne s mojimi producentmi pracovať aj na albume. Budeme sa snažiť, aby vyšiel už tento rok,“ povedala v rozhovore.

Dovolenku počas leta sympatická červenovláska podľa vlastných slov zatiaľ neplánuje. „Chystám sa však na nejaké festivaly, napríklad na Sziget do Maďarska. Viem aj pár fráz po maďarsky, tak dúfam, že sa tam nestratím, aj keď v strácaní sa som dobrá,“ zasmiala sa mladá speváčka, ktorá sa predovšetkým teší, že si v týchto dňoch môže oddýchnuť od televíznych šou, v ktorých v uplynulých mesiacoch pôsobila takmer nepretržite.

„Keď skončila Tvoja tvár znie povedome, bola som zároveň smutná, ale aj veľmi šťastná, pretože som už mala všetkého dosť. Hneď ako skončila SuperStar, išla som do Tvojej tváre, takže som rada, že si teraz môžem konečne trochu oddýchnuť, no spoznala som tam zároveň skvelých ľudí. Doteraz mi rezonuje, ako sme vždy po natáčaní zostali ešte spolu a bavili sme sa, dali sme si pivko a vypustili to napätie. Potom sme mali jeden deň pokoj a zase sme sa museli učiť ďalšiu pesničku,“ priblížila.

Najľahšie sa jej v šou vraj stvárňoval Justin Bieber. „Justin mi bol určite najpohodlnejší. A najmenej… Ťažko povedať. Celkom som mala problém s Miley Cyrus, ale nakoniec to, myslím, celé dopadlo celkom v pohode,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #hudba #singel #Emma Drobná

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...