Princ William bonzuje na Kate: Ona a varenie? Pozrite sa, aký som štíhly

Patria medzi najpopulárnejšie páry na svete. Určite aj preto, že sa neboja vystreliť si jeden z druhého. Princ William si zavtipkoval na účet manželky - vojvodkyne Catherine.

25.06.2016 09:40
debata
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na... Foto: Reuters, Toby Melville
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na jednoduché šaty Dolce & Gabbana a klobúčik od Phillipa Treacyho. A vyzerala opäť očarujúco. Na snímke aj s manželom - princom Williamom.

Na stredajšej akcii – galevečeri, ktorá sa konala na pomoc detským hospicom, sa dvojica zabávala na tom, ako sa u nich v domácnosti varí. „William musí väčšinu času kvôli môjmu vareniu ostávať mimo domu,“ uviedla sama vojvodkyňa Catherine podľa magazínu People. „Preto som taký štíhly,“ pokračoval so smiechom William.

Napriek tomu, že 35-ročná matka dvoch kráľovských detí však nevie veľmi variť, Williamovi to vraj neprekáža. Na akcii, ktorú organizoval markíz a markíza z Cholmondeley, mohli spoločne ochutnať dobroty od najvyhlásenejších šéfkuchárov planéty. Popri tom sa medzi bohatými hosťami zbierali finančné príspevky na vybudovanie ďalšieho hospicu, ktorý bude patriť pod charitu zastrešenú vojvodkyňou Catherine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #dieťa #varenie #vojvodkyňa Catherine

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...