Rihanna je Frank Sinatra našej doby, chváli speváčku slávny kolega

Barbadoská speváčka Rihanna je podľa anglického speváka Chrisa Martina Frankom Sinatrom dnešnej doby.

27.06.2016 08:00
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnom zábere.
debata

Vyjadril sa tak v rozhovore pre britský denník The Guardian, kde vysvetlil, že vďaka jej príjemnému hlasu dokáže zaspievať čokoľvek a podobne ako v prípade legendárneho speváka sa to väčšine ľudí bude páčiť. „Ona je Frankom Sinatrom našej generácie. S jej hlasom dokáže premeniť všetko na zlato,“ uviedol 39-ročný frontman kapely Coldplay.

„Vec sa má takto. Ak sa porozprávate s dobrým učiteľom spevu o výborných operných spevákoch, budú rozprávať o konzistencii zvuku. Alebo existuje kniha Alfreda Tomatisa o tom, prečo niektorí ľudia majú radi isté druhy hlasov a druhí ich neznášajú. Je to záležitosť odozvy na istú frekvenciu – čo je pre nich príjemné. Rihanna má ten hrubší hlas, s ktorým je náročnejšie niekoho nahnevať,“ vysvetlil hudobník, pričom jej hlas prirovnal k pekne vytlačenej tube zubnej pasty.

„Keď sa zamyslíte nad Rihanniným hlasom, predstavíte si ho ako celok, niečo bohaté, pevné ako kmeň stromu. Je jednoducho potešením pre vaše ucho. To isté mal aj Sinatra, čokoľvek zaspieval, väčšine ľudí to znelo dobre,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Frank Sinatra #Chris Martin #Hlas #príjemný

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...