Dojímavé video! Jon Bon Jovi prekvapil fanúšičku chorú na rakovinu

Americký hudobník a herec Jon Bon Jovi potešil v sobotu svoju chorú fanúšičku Carol Cesario, ktorá bojuje s rakovinou pľúc vo štvrtom štádiu.

27.06.2016 17:11
Jon Bon Jovi Foto: ,
Spevák a hudobník Jon Bon Jovi s manželkou Dorotheou Hurley (vľavo) a dcérou Stephanie Rose Bongiovi na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatštyriročný interpret sa s ňou stretol počas večere v jeho reštaurácii JBJ Soul Kitchen v meste Toms River v New Jersey, kam ju s jej rodinou pozval. Zareagoval tak na prosbu jej dcéry Rosie Skripkunis, ktorá sa ho prostredníctvom sociálnych sietí spýtala, či by sa nestretol s jej matkou.

Cesario, ktorá sa s frontmanom rockovej skupiny Bon Jovi chcela vždy stretnúť, o jeho prítomnosti v reštaurácii netušila, a keď prišiel za ňou, od prekvapenia vykríkla. Jej dcéra zverejnila video a fotografie zo stretnutia prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

„Dnes sa mojej mame splnil sen. Po 30 rokoch obdivovania Jona Bon Joviho sa s ním konečne stretla. Pozval našu rodinu na večeru do jeho reštaurácie a prekvapil ju. Strávil s nami takmer dve hodiny,“ napísala. Hudobník fanúšičke daroval podpísanú gitaru a knihu, pričom jej tiež zaspieval ukážky z pripravovaného albumu This House is Not For Sale, ktorý so svojou formáciou plánuje uviesť na trh na jeseň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #fanúšička #Jon Bon Jovi #stretnutie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...