Pohreb tragicky zosnulej hviezdy Star Treku: Všetko v tajnosti!

Pohreb amerického herca Antona Yelchina, ktorý zahynul 19. júna vo veku 27 rokov, sa konal v piatok 24. júna na nešpecifikovanom mieste. Informoval o tom americký magazín People.

29.06.2016 18:09
Anton Yelchin Foto: ,
Americký herec Anton Yelchin na archívnej snímke z júla 2015.
debata

Na poslednej rozlúčke, ktorá bola súkromná, sa zúčastnili najbližšia rodina a priatelia herca. Rodáka z Petrohradu, ktorý bol známy najmä ako Čechov z moderných spracovaní sci-fi Star Trek (2009, 2013), podľa polície zabilo jeho vlastné auto, keď sa na strmom kopci pohlo a pritlačilo ho o stenu na jeho príjazdovej ceste.

Ako pre agentúru Reuters potvrdil Ed Winter z úradu losangeleského koronera, mladý herec zomrel v dôsledku zadusenia. Polícia nepredpokladá cudzie zavinenie, no automobil Jeep Grand Cherokee podrobia skúmaniu, keďže jeho výrobca, automobilka Fiat Chrysler, v apríli oznámil, že zvolávajú na opravy viac ako 1,1 milióna osobných áut a vozidiel SUV po celom svete, pretože sa môžu pohnúť aj po zaparkovaní a odchode vodiča.

Tento problém údajne spôsobil 41 zranení, 212 nehôd a 308 poškodení majetku. Automobilka ho mala v pláne vyriešiť počas júla a augusta, pričom už v apríli vlastníkov v liste upozornila, aby sa vždy uistili, že je ich auto správne zaparkované.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #rodina #úmrtie #tajnosť #Anton Yelchin

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...