Prvé rande Schreibera s Wattsovou? Najprv ho strápnila, potom dala číslo

Patria medzi najstabilnejšie hollywoodske páry a vychovávajú spolu už dvoch synov. Herec Liev Schreiber a herečka Naomi Watts sa však zoznámili celkom netradičným spôsobom.

01.07.2016 00:00
debata
Herečka Naomi Watts a jej životný partner Liev... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Naomi Watts a jej životný partner Liev Schreiber. Herečka Naomi Watts a jej životný partner Liev Schreiber.

Prezradil ho samotný Schreiber v rozhovore pre pánsky magazín Esquire. Podľa 48-ročného herca, ktorého poznajú mnohí diváci z úlohy v televíznom seriáli Ray Donovan, ho jeho budúca vyvolená zavolala tancovať.

„Šiel som do toho nočného klubu, kde sme sa mali stretnúť a samozrejme, že nebola sama. Spoločnosť jej robil Sean Penn a Benicio del Toro,“ prezradil Schreiber, ktorý v tom čase ešte nebol veľmi populárny. „Zostal som tam stáť ako soľný stĺp a čakal, kým prídem na rad. Myslím, že som bol nervózny, cítil som sa veľmi nepríjemne, že tam musím byť. Všetky tie filmové hviezdy sa tam prekrikovali a ja som sa cítil úplne trápne. Celkom mimo mojej komfortnej zóny,“ pokračoval sympatický herec.

Keď vraj nadobudol pocit, že taký večer nemá cenu, rozhodol sa odísť a rozlúčil sa so slovami, že ide domov. „Dobehla ma vonku a opýtala sa, či nechcem jej číslo,“ opísal začiatok vzťahu s príťažlivou blondínkou, s ktorou si spolu zahrali v snímke Hodvábny závoj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #rande #spolu #Liev Schreiber #prvé stretnutie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...