Tragédiu treba poraziť hudbou a zábavou! Jonas a Lovato to dobre vedia

Americkí interpreti Nick Jonas a Demi Lovato venovali tridsiatim zamestnancom nočného klubu Pulse VIP vstupenky na ich sobotňajší koncert v Amway Center v Orlande.

04.07.2016 15:30
debata
Speváci Nick Jonas a Demi Lovato počas... Foto: SITA/AP, Michael Dwyer
Nick Jonas a Demi Lovato Speváci Nick Jonas a Demi Lovato počas vystúpenia na Boston Pops Fireworks Spectacular.

Personál klubu, v ktorom 12. júna pri streľbe zahynulo 50 ľudí, vrátane útočníka Omara Mateena, a ďalších 53 osôb utrpelo zranenia, sa s dvojicou interpretov mohol aj stretnúť a odfotiť.

„Nick Jonas a Demi Lovato, ďakujeme, že vďaka vám sa rodina Pulse znova usmieva,“ napísali k fotografii, ktorú zverejnili na oficiálnej stránke nočného klubu na sociálnej sieti Facebook.

K 23-ročnej Demi Lovato a rovnako starému Nickovi Jonasovi sa počas koncertu pridala aj americká soulová a r'n'b speváčka Andra Day, ktorá si s nimi zaspievala pieseň Rise Up. Počas ich spoločného vystúpenia premietali mená a vek obetí streľby.

Okrem toho si trojica pripomenula i speváčku Christinu Grimmie, ktorá zomrela len dva dni pred spomínaným incidentom po tom, ako ju počas autogramiády postrelil fanúšik. „Orlando, boli ste úžasní. Ďakujeme Andre Day, že mne a Demi pomohla uctiť si obete otrasných násilných činov,“ napísal neskôr Jonas k fotografii na Instagrame.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #streľba #Nick Jonas #vstupenky #Demi Lovato #Orlando #Pulse

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...