Jennifer Lopez podporí obete streľby v klube v Orlande

Americký hudobník, skladateľ a herec Lin-Manuel Miranda a americká speváčka Jennifer Lopez pripravujú skladbu, ktorou chcú podporiť obete streľby v klube Pulse vo floridskom Orlande.

06.07.2016 13:00
Speváčka Jennifer Lopez na finále šou American... Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez na finále šou American Idol.
debata

Celkový výťažok z predaja novinky s názvom Love Make The World Go Round poputuje neziskovej organizácii Hispanic Federation, ktorá chce svojím projektom Somos Orlando (v preklade Sme Orlando, pozn. red.) pomôcť obetiam a ich rodinám. Tridsaťšesťročný rodák z New Yorku prvý raz informoval o pripravovanej piesni už v pondelok, keď prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil video z jej nahrávania. V ukážke Miranda rapuje o potrebe šíriť lásku a radosť aj proti vôli neprajníkov, pričom Lopez spieva refrén. Krátke video následne zdieľala aj 46-ročná hudobníčka. „Ja a Lin-Manuel pracujeme v štúdiu na niečom veľmi špeciálnom,“ napísala rodáčka z newyorského Bronxu.

Skladba, ktorá zatiaľ nemá dátum vydania, nie je prvým prejavom úcty zo strany Mirandu. Minulý mesiac sa spolu so sedemdesiatimi kolegami z Broadwaya podieľal na singli What The World Needs Now Is Love venovanom LGBT komunite v Orlande. Podobným spôsobom si obete streľby uctilo aj 49 amerických celebrít, ktoré sa predstavili v charitatívnej snímke Stop The Hate. Osobnosti ako napríklad Lady Gaga, Jane Fonda, Emma Roberts, Demi Lovato, Kid Cudi, Evan Peters, Laverne Cox či Kathy Bates sa posadili pred čierne plátno a po jednom predstavili každého zo 49 ľudí, ktorí počas incidentu v podniku prišli o život. Spomínaná streľba sa odohrala v noci na nedeľu 12. júna. Zahynulo pri nej 50 ľudí, vrátane útočníka Omara Mateena, a ďalších 53 osôb utrpelo zranenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #skladba #Orlando

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...