Dominika Cibulková sa vydala! Pozrite sa, aká bola nevesta

Úspešná tenistka Dominika Cibulková a jej priateľ, Michal Navara, si povedali "áno" v bratislavskom Dóme svätého Martina.

09.07.2016 16:45
CIBULKOVÁ: Svadobný obrad v Bratislave Foto: ,
Michal Navara a tenistka Dominika Navarová Cibulková po svadobnom obrade v Dóme svätého Martina.
debata (44)

Sobota sa stala pre našu najúspešnejšiu tenistku, Dominiku Cibulkovú, jej dňom s veľkým D. V bratislavskom Dóme svätého Martina povedala „áno“ svojmu dlhoročnému priateľovi, Michalovi Navarovi.

Cibulková dorazila na obrad pred treťou hodinou. Jej ženích ju už čakal v obklopení rodiny s úsmevom na tvári. Pri Dóme svätého Martina tenistku vítali nielen pozvaní hostia, ale aj desiatky fanúšikov. Dominika ich pozdravila s kyticou v ruke, tvár jej pri vstupe do kostola zakrýval dlhý závoj.

Tenistka Dominika Cibulková prichádza na... Foto: SITA, Marko Erd
CIBULKOVÁ: Svadobný obrad v Bratislave Tenistka Dominika Cibulková prichádza na svadobný obrad do Dómu svätého Martina, kde sa vydá za svojho dlhoročného priateľa Michala Navaru.

Po hodine vyšli mladomanželia von a ruka v ruke pozdravili čakajúcich ľudí, nasledoval mladomanželský bozk. Zaľúbenci si za miesto svadobnej hostiny zvolili kaštieľ v Oponiciach, kam pozvali vyše dve stovky hostí. Medzi družičkami sa objavila aj známa herečka Zuzana Šebová, na obrade nechýbali jej tenisoví kolegovia Dominik Hrbatý či Karol Kučera.

Už sú svoji. Michal Navara a tenistka Dominika... Foto: SITA, Marko Erd
CIBULKOVÁ: Svadobný obrad v Bratislave Už sú svoji. Michal Navara a tenistka Dominika Navarová Cibulková po svadobnom obrade v Dóme svätého Martina.
Cibulková a Navara tvoria pár vyše sedem rokov. Pred mesiacom sa o ňom úspešná tenistka vyjadrila v rozhovore pre magazín Mia: „Michal je muž, ktorého si najviac vážim. Ak by som o ňom pochybovala, nemohlo by to fungovať. Napriek tomu, že naše role sú prehodené v porovnaní s bežne nastavenými štandardmi, zvláda všetko na jednotku.“ A kedy zistila, že Michal je pre ňu ten pravý? „Nikdy som nebola typ dievčaťa, ktoré si nalinkuje plán – teraz by som chcela mať chlapa, v tom a v tom roku sa zoberieme, potom príde prvé dieťa. Michal do môjho života skrátka prišiel a mal prísť. Myslím si, že vo veľa veciach, množstve výsledkov, ktoré som dosiahla za tých sedem rokov, čo sme spolu, zohral najdôležitejšiu úlohu. Priniesol do môjho života veľkú pohodu. Robím to, čo milujem a zároveň môže byť pri mne človek, ktorého mám rada,“ povedala Cibulková pre magazín Mia.
Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...
Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...
+9Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...

© Autorské práva vyhradené

44 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Dominika Cibulková #Michal Navara

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...