Sex v lietadle či pod vodou! Blondínky Delevingne a Robbie šokujú

Sú to poriadne divošky. Ženské hviezdy filmu Jednotka samovrahov, herečky Margot Robbie a Cara Delevingne, sa zhovárali o najdivokejších sexuálnych zážitkoch.

27.07.2016 08:30
Cara Delevingne Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne.
debata

Obe dámy pre magazín Love prezradili, aké najšialenejšie miesto si vybrali na sexuálne radovánky. Podľa niekdajšej supermodelky Delevingneovej to bolo lietadlo. A nie raz. „Mala som sex v lietadle mnohokrát. Ale vždy ma prichytili. Je superťažké nenechať sa chytiť,“ prezradila bývalá múza módneho domu Chanel.

„Mala som sex priamo na sedadle v lietadle, ale bol tam chlapík, ktorý sa na nás pritom pozeral. Skončilo to tak, že sme letuške hovorili, čo sa deje. V duchu, že ten chlapík na nás poriadne zazerá. A či mu môže povedať, aby prestal,“ pokračovala Delevingne.

Jej o pár rokov staršia kolegyňa, ktorá má austrálske korene, je zase fanúšičkou vodných športov. A práve pod hladinou mora sa odohrával jej najbizarnejší sexuálny zážitok. „Mala som na nohách lyže na vodné lyžovanie a boli sme pod vodou. Ale nehýbali sme sa, stáli sme na mieste,“ prezradila Robbie.

Vo filme Jednotka samovrahov si okrem dvojice dám zahral aj herec Will Smith, Jared Leto či Jai Courtney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Cara Delevingne #Margot Robbie #miesto

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...