Adam Ďurica: Leto je pre muzikanta hlavná sezóna, dovolenku nestíham

Slovenský spevák Adam Ďurica sa venuje v týchto dňoch najmä koncertovaniu a fanúšikom.

28.07.2016 14:00
Adam Ďurica špeciálnym koncertom skončil... Foto:
Spevák Adam Ďurica.
debata

„Leto je pre každého muzikanta hlavná sezóna. Hráme teraz s kapelou najviac koncertov, organizuje sa najviac festivalov, takže tieto dni trávim hlavne na cestách a na pódiu. Celé leto ideme živé koncerty, veľmi nás to baví. Najbližšie nás fanúšikovia môžu vidieť na festivale Dohoda, kde vystúpime s celkom novým programom a máme pripravené aj jedno prekvapenie,“ naznačil v rozhovore.

Už ako mladšiemu sa leto vraj Ďuricovi spájalo najmä s koncertmi a festivalmi. „Na festivaly som chodil po celý život, či už ako fanúšik alebo ako spevák. Tento rok sa veľmi teším na Sziget. Bol by som rád, keby som stihol aspoň jeden deň. Je to podľa mňa najlepší festival s mega menami v našej blízkosti,“ povedal.

Dovolenku sympatický hudobník zatiaľ pre vysoké pracovné nasadenie neplánuje. „Dovolenku som zatiaľ nestihol a ani ju neplánujem, a to i preto, že okrem množstva koncertov nahrávam tiež nový album. V čase, keď nehrám na pódiu, nahrávam väčšinu času v štúdiu. S priateľkou si dovolenku momentálne nahrádzame jednodňovými cestami po našom krásnom Slovensku. Máme tu veľa obľúbených miest, kam sa radi vraciame,“ poznamenal Ďurica.

Ako malý chlapec vraj letá trávil s kamarátmi na jazerách. „Jazerá sme mali vždy za rohom. Ako chlapcom nám stačil jeden melón a deka a od rána do večera sme sa bláznili,“ zaspomínal si 28-ročný rodák z Nitry.

Dnes vraj jeho srdce patrí najmä Taliansku. „Taliansko je úžasná krajina, kde sa dá od hôr až po more vidieť veľa krásnych vecí a vždy, keď mi to čas a financie dovoľujú, tak sa tam rád vrátim,“ uviedol Ďurica.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #koncert #fanúšikovia #Adam Ďurica

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...