Tehotná Mila Kunis žiarila na premiére! Bruško rastie, ona stále zvádza

Kompletná ženská zostava komédie Bad Moms sa zišla v utorok večer v Los Angeles na slávnostnej premiére. Nechýbala ani tehotná Mila Kunis.

27.07.2016 14:00
debata
Tehotná herečka Mila Kunis na premiére komédie... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Mila Kunis Tehotná herečka Mila Kunis na premiére komédie Bad Moms. Prišla v kreácii Atelier Versace.

Ukrajinská rodáčka, ktorá je vydatá za kolegu Ashtona Kutchera, vzbudila pozornosť svojou garderóbou. Pred objektívmi sa objavila v čiernej kreácii bez ramienok a s aranžovanými pásmi látky našívanej na prsiach. Model pochádzal z dielne Atelier Versace a brunetka ho predviedla aj napriek zaobľujúcemu sa brušku.

Tehotná Mila Kunis predviedla na premiére...
Herečku Kristen Bell sprevádzal manžel Dax...
+3Herečka Christina Applegate prišla na premiéru...

Kunisovej robili spoločnosť aj herečky Kristen Bell, Kathryn Hahn či Christina Applegate. Všetky dámy si vraj spoločne prácu na komédii Bad Moms veľmi užívali. Kunis, ktorá je sama už mamou dcérky Wyatt a momentálne čaká ďalší prírastok, si materské povinnosti vraj nevie vynachváliť. Rovnako však pomoc od životného partnera a manžela Kutchera. Ten je vraj absolútne zdatným oteckom, ktorý dokáže prebaľovať, kŕmiť a postarať sa o dieťa.

zväčšiť Zľava: Herečky Christina Applegate, Mila Kunis,... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Christina Applegate, Mila Kunis, Kristen Bell, Annie Mumolo a Kathryn Hahn Zľava: Herečky Christina Applegate, Mila Kunis, Kristen Bell, Annie Mumolo a Kathryn Hahn spoločne v Los Angeles predstavili film Bad Moms.

Kunis nedávno v rádiovom rozhovore prezradila, že s bývalým kolegom zo seriálu Tie roky sedemdesiate sa začali stretávať ako priatelia s benefitmi – teda kvôli sexu. Až postupne sa z toho vyvinula láska a napokon aj svadba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Mila Kunis #bruško #mama #sexy

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...