Leto postavené na hlavu! Opatovský ho trávi pri vianočných piesňach

Slovenský spevák Robo Opatovský sa po odpromovaní najnovšieho videoklipu k piesni V hlave ťa mám v týchto dňoch intenzívne venuje tvorbe vianočných skladieb.

10.08.2016 08:40
Robo Opatovský Foto:
Spevák Robo Opatovský na archívnom zábere z prehliadky značky Timberland.
debata

„Relax pri bazéne striedam so skladaním vianočných piesní. Niekedy to dokonca spájam – relaxujem pri bazéne a hrám na gitare a spievam vianočné pesničky. Viem, že to je úplne uletené, ale rozhodol som sa, že k svojej 45-ke, ktorú oslávim 25. decembra, pripravím pre mojich fanúšikov darček v podobe albumu Vianočné duetá. A kedy je ideálny čas na prípravu a nahrávanie albumu? No predsa v lete!,“ zasmial sa interpret, ktorý už má vraj na spomínaný album dohodnutú spoluprácu s viacerými známymi umelcami a umelkyňami, medzi nimi napríklad s Katkou Koščovou, Petrom Cmorikom, Svetlanou Rymarenko z Fragile a objaví sa na ňom dokonca i herečka Monika Hilmerová. Okrem toho plánuje Opatovský na svoju vianočnú novinku zaradiť tiež minuloročný duet s Máriou Čírovou s názvom Vianoce.

Leto sa známemu spevákovi okrem tvorby podľa vlastných slov spája najmä s koncertmi pod holým nebom, slnkom, vodou a výletmi s dvojročnou dcérkou Hankou. „Hanka však nemá rada dlhé cesty autom, takže cesta autom k moru zatiaľ nehrozí. Možno pôjdeme budúci rok letecky. Tento rok sme boli celá rodina na Sliači. Vrátili sme sa dokonale zrelaxovaní. Jediné, čo mi tam chýbalo, bolo more,“ priznal sympatický Trnavčan.

„Rád by som raz navštívil aj Austráliu a Nový Zéland. Verím, že sa mi to v budúcnosti podarí a už sa teším ako Hana vyrastie a budeme sa spolu potulovať po európskych mestách – Brusel, Paríž, Madrid, Lisabon, Rím… Rím je naj naj mesto, s manželkou sme tam boli už dvakrát a kedykoľvek by sme sa tam vrátili. Fascinujú nás kostoly, obdivujeme umelecké diela vo Vatikáne a radi navštevujeme tamojšie kaviarne a reštaurácie,“ uviedol spevák, ktorý však v súvislosti s letom nikdy nezabudne ani na maďarské Velence.

„Ako dieťa som si každé leto užíval pionierske tábory a najsilnejšiu spomienku mám práve z Velence, kde som sa ako desaťročný prvý raz zamiloval do krásnej Ildikó… Mal som tam aj gitaru a hral som jej Anonymnú romancu, jednu veľmi romantickú skladbu pre klasickú gitaru… A takisto nezabudnem ani na cestu do Bulharska cez Transylvánske Alpy. Striedali sme sa v noci na stráži, štyri hodiny som strážil posádku dvoch áut… Skoro som pustil do gatí, ale nečudujte sa, lebo týždeň predtým som akurát dočítal knihu Brama Stokera Dracula,“ prezradil s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #spolupráca #Vianoce #skladba #Robo Opatvoský

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...