Kto je Phelpsova krásna brunetka? Bývalá Miss priťahuje pozornosť

Nechýbala doposiaľ ani na jedných pretekoch, ktoré jej slávny snúbenec absolvoval. Partnerka plavca Michaela Phelpsa, modelka a bývalá kráľovná krásy Nicole Johnson, púta pozornosť médií na celom svete.

10.08.2016 00:00
debata (2)
Nicole Johnson drží synčeka Boomera na... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Nicole Johnson drží synčeka Boomera na olympiáde v Riu Nicole Johnson drží synčeka Boomera na olympiáde v Riu.

Pôvabná brunetka cestovala so svojím životným partnerom aj na olympiádu v Rio de Janeiro a práve tam sa nevyhla pozornosti objektívov. Vždy usmiata, dobre naladená a navyše nesmierne starostlivá mama, ktorá berie na preteky aj štvormesačného synčeka Boomera.

Nicole Johnson drží synčeka Boomera na...
Snúbenica Michaela Phelpsa Nicole Johnson na...
+3Tehotná snúbenica Michaela Phelpsa Nicole...

Aj pre Phelpsove úspechy sa mnohé médiá začali zaujímať o jeho pôvabnú snúbenicu. Dnes je už dobre známe, že Nicole v minulosti s úspechmi pracovala ako modelka a tiež získala titul kráľovnej krásy v Kalifornii v roku 2010. Už tri roky predtým bola jednou zo súťažiacich.

Voľby najkrajšej ženy Ameriky však už za tie roky zavesila na klinec a dnes je z plavcovej partnerky starostlivá mama. Dôvodom je aj syn Boomer, ktorého priviedla na svet tento rok v máji a ktorému patrí momentálne aj jej profil na Instagrame – najčastejšie zverejňuje momentky práve so svojou ratolesťou.

Modelka Nicole Johnson so svojím synčekom... Foto: Instagram
Nicole Johnson a Michael Phelps Modelka Nicole Johnson so svojím synčekom Boomerom a snúbencom Michaelom Phelpsom na zábere rodinnej idylky.

Hoci je Boomer ešte batoľa, Johnson ho berie so sebou aj na jednotlivé preteky. Vždy ho drží v náručí, alebo ho má pritúleného na hrudi. Podľa očitých svedkov táto dvojica vždy dodá Phelpsovi energiu a snahu zabojovať o najvyššie stupne.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rio 2016 #Michael Phelps #snúbenica #Nicole Johnson

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...