Megan Fox a Brian Austin Green majú tretie dieťa

Americká herečka a modelka Megan Fox a jej manžel, herec Brian Austin Green, majú tretie spoločné dieťa.

10.08.2016 11:07
2014:  Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green Foto: ,
Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green na archívnom zábere.
debata

Radostnú správu ako prvá priniesla relácia E! News a následne ju potvrdil týždenník People s odvolaním sa na zdroj z okolia páru. Chlapček, ktorý je už tretím synom dvojice, sa narodil vo štvrtok 4. augusta a rodičia sa ho rozhodli pomenovať Journey River.

Informácia o tehotenstve 30-ročnej herečky sa dostala na verejnosť v apríli po tom, ako o ňom informoval spomínaný týždenník. Rodáčka z Oak Ridge v Tennessee sa následne zúčastnila na CinemaCone v Las Vegas, kde už mala viditeľné tehotenské bruško.

Fox a Green spolu začali chodiť v roku 2004, pričom herečka mala v tom čase 18 rokov, zatiaľ čo Green už tridsať. Zasnúbili sa v roku 2006, o tri roky neskôr zasnúbenie zrušili, no nasledujúci rok sa zasnúbili znova a krátko na to sa aj vzali. Okrem novorodeného Journeyho Rivera majú spolu aj takmer štvorročného Noaha a dvojročného Bodhiho.

Vlani v auguste oznámili rozchod, pričom o niekoľko dní neskôr podala Fox aj žiadosť o rozvod. V ostatnom čase je však možné vídať oboch hercov, ako spolu aj napriek neukončenému rozvodovému konaniu trávia čas, pričom spolu naďalej bývajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Megan Fox #Brian Austin Green

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...