Elvisova dcéra znovu v problémoch: Lieči sa z ďalšej závislosti!

Americká speváčka Lisa Marie Presley nastúpila na liečbu závislosti od liekov proti bolesti.

14.08.2016 00:00
Lisa Marie Presley Foto: ,
Speváčka a skaladateľka Lisa Marie Presley.
debata

Informoval o tom americký magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil zdroj z okolia dcéry Kráľa rock'n'rollu Elvisa Presleyho. „Je na tom dobre, ale potrebovala to dostať pod kontrolu,“ uviedol zdroj. Podľa dostupných informácií sa 48-ročná interpretka momentálne nachádza v losangeleskom Hills Treatment Center.

Hudobníčka mala problémy so závislosťou od alkoholu a drog, vrátane kokaínu a marihuany, aj v minulosti, pričom s narkotikami experimentovala už ako tínedžerka. „Užívala som kokaín, sedatíva, marihuanu a pila som – všetko naraz. Jednoducho som nedokázala zostať triezva. Neviem, ako som to prežila,“ priznala otvorene v roku 2003 pre magazín Paper.

Rodáčka z Memphisu v Tennessee sa okrem toho v súčasnosti rozvádza so štvrtým manželom Michaelom Lockwoodom. Speváčka podala žiadosť o rozvod po desiatich rokoch manželstva v júni, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Zároveň požiadala o plnú starostlivosť o ich sedemročné dcéry Finley a Harper, avšak od 55-ročného gitaristu nechce rodičovské ani manželské alimenty.

debata chyba
Viac na túto tému: #odvykacia liečba #liečba #závislosť #Lisa Marie Presley

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...