Schúlená v maminom náručí! Rakovina si vyberá u Dohertyovej tvrdú daň

Liečba rakoviny si vyberá svoju tvrdú daň. Herečka Shannen Doherty ju zvláda aj vďaka tomu, že po jej boku stojí jej mama Rosa.

15.08.2016 12:20
debata

Niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 zverejnila na Instagrame momentku, na ktorej leží v maminom náručí. Vlasy má celkom oholené a usmieva sa, zatiaľ čo ju mama hladí po hlave. „Neexistuje nič také úžasné ako je materinská láska,“ napísala 45-ročná Doherty pod obrázok.

Podľa nej zvláda náročnú liečbu a obdobie, počas ktorého jej nasadili chemoterapiu a lieky, práve vďaka prítomnosti matky Rosy. „Ďakujem ti, mami, že si tu vždy pre mňa a že si silná aj za mňa,“ dodala ešte Doherty.

Herečka pred pár týždňami zverejnila zábery, ako si holí hlavu v spoločnosti svojej mamy a dobrej kamarátky. Urobila tak, aby sa vyhla náročným momentom, keď v rámci chemoterapeutickej liečby začnú pacientom s rakovinou vypadávať vlasy. Hviezda tiež priznala, že pre ňu bola chemoterapia skutočne príšerným zážitkom. „Každá cesta človeka s rakovinou je iná. Pre mňa bola chemoterapia príšerná a to sme vyskúšali naozaj skoro všetko,“ citoval Dohertyovú portál US Weekly.

Zverila sa tiež, že dni, keď je vyčerpaná a unavene preleží celý deň v posteli, sa pre ňu stali istou normou. Poďakovala sa však na Instagrame všetkým ľuďom, ktorí jej popriali šťastie a skoré uzdravenie a aj tým, ktorí sa s ňou podelili o vlastné skúsenosti s liečbou nádorového ochorenia.

Dohertyovej diagnostikovali rakovinu prsníka vo februári 2015 a odvtedy s ňou stále bojuje. Ochorenie zasahuje tvrdo, z prsníka sa totiž rakovina rozšírila aj na lymfatické uzliny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #liečba #chemoterapia #Shannen Doherty

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...