Obrazom: Madonna oslávila 58 rokov na Kube! Prišiel aj syn Rocco

Po uvoľnení vzťahov medzi USA a Kubou už stihlo túto ostrovnú krajinu navštíviť množstvo hviezd. V utorok sa k nim pridala aj speváčka Madonna.

17.08.2016 11:15
Madonna a fotograf Steven Klein Foto: ,
Speváčka Madonna a fotograf Steven Klein spoločne prichádzajú na oslavu speváčkiných 58. narodenín.
debata

Hudobná diva, ktorá predala počas svojej kariéry milióny albumov a patrí medzi najlepšie zarábajúce speváčky histórie, si vybrala hlavné mesto Kuby za miesto svojej narodeninovej oslavy. V utorok 16. augusta totiž dovŕšila 58. narodeniny.

Davy Kubáncov sa v Havane snažili...
Syn speváčky Madonny Rocco Ritchie sa tiež...
+4Medzi hosťami na oslave speváčky Madonny na...

O jej návšteve v krajine informovali štátne médiá a oficiálne privítanie pridalo aj ministerstvo zahraničných vecí prostredníctvom konta na Twitteri. Speváčka sa ubytovala v centre Havany a neďaleko sa nachádzala aj reštaurácia, kam sa vybrala v utorok večer so svojou suitou hostí.

Speváčku v typickom kubánskom automobile sprevádzal fotograf Steven Klein, medzi hosťami sa objavila napríklad americká herečka Debi Mazar, s ktorou sa Madonna priatelí roky. Nechýbala však ani Madonnina najstaršia dcéra Lourdes – kráska, v ktorej žilách kubánska krv koluje. Jej otcom je totiž bývalý Madonnin osobný tréner Carlos León, ktorý pochádzal z ostrovného štátu.

Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá má... Foto: Reuters, ALEXANDRE MENEGHINI
Lourdes Leon Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá má kubánske korene, keďže jej otec Carlos León pochádza z Kuby, nechýbala na oslave maminých narodenín v Havane.

Ešte väčším prekvapením ako účasť Lourdes však bola prítomnosť speváčkinho syna Rocca, ktorého má s režisérom Guyom Ritchiem. Len pár mesiacov dozadu sa totiž hudobníčka súdila s exmanželom o zverenie starostlivosti. Rocco sa totiž odsťahoval za otcom do Veľkej Británie a odmietal sa vrátiť k mame. O tom, že sa ich vzťahy zlepšili, svedčí aj video, ktoré speváčka zverejnila na svojom konte na Instagrame. S Roccom na ňom tancuje pri kubánskej hudbe a obaja sa spokojne usmievajú.

Family Mambo Cuban Style!

Video uverejnené používateľom Madonna (@madonna),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #narodeniny #Kuba #Lourdes Leon #Madonna #Havana #Rocco

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...