Ulicami Londýna sa valí guľa... ale veď to je predsa Rihanna!

Keď príde na módu, speváčka Rihanna patrí medzi najoriginálnejšie hviezdy šoubiznisu. Hoci občas jej výber nadvihne nejedno obočie.

22.08.2016 00:00
debata
Speváčka Rihanna kráča ulicami Londýna.... Foto: Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna kráča ulicami Londýna. Neprehliadnuteľná v masívnej vetrovke.

Niečo podobné sa muselo udiať aj počas víkendu v Londýne, kde speváčka účinkovala na V Festivale. Barbadoská rodáčka si totiž pred koncertom stihla ešte zájsť do luxusného nákupného domu Harrods a vyvolať okolo seba ošiaľ fanúšikov a paparazzov.

Kým iné hviezdy sa snažia zostať nevidené a hľadajú si únikové východy, aby sa vyhli bleskom a pozornosti, prípad speváčky Rihanny je celkom iný. Ona sa ukazuje rada. A rada šokuje.

Jej obrovská vetrovka, v ktorej vyrazila zo spomenutého Harrods, určite nezostala prehliadnutá. Hoci sa nejeden človek musel pri pohľade z diaľky na speváčku pýtať, čo sa to valí za guľu ulicami Londýna, isté je jedno – aj tentoraz sa bude o Rihanne hovoriť.

Mimochodom, o pár hodín neskôr – paradoxne, keď už teplota k večeru prituhovala – sa speváčka objavila s odhaleným dekoltom a ramenami v džínsovej bundičke a minisukni. Je to skrátka „šokujúci“ talent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #fanúšikovia #Rihanna #šok #Harrods

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...