Chris Rock je rozvedený! Koniec po dvadsiatich rokoch

Rodák z mesta Andrews v Južnej Karolíne a Malaak Compton-Rock ukončili takmer 20-ročné manželstvo v pondelok 22. augusta.

24.08.2016 18:00
Chris Rock Foto: ,
Hostiteľ oscarovej noci - Chris Rock.
debata

Päťdesiatjedenročný zabávač a jeho o štyri roky mladšia manželka Compton-Rock však dlhodobo viedli konflikt, či má Rock platiť alimenty okrem ich dvoch dcér aj na tretie dieťa, ktoré spoločne vychovávali. Ako informoval portál TMZ, ide o juhoafrické dievčatko menom Ntombi, ktoré s párom žilo od svojich šiestich mesiacov. Dnes už osemročné dieťa si však dvojica neadoptovala, pričom Rock sa od odlúčenia s bývalou manželkou stretával iba s ich biologickými dcérami – 14-ročnou Lolou Simone a 12-ročnou Zahrou Savannah.

Podľa dostupných informácií sa však Compton-Rock rozhodla začať s procesom adopcie Ntombi po tom, ako dvojica ohlásila rozvod. Rodák z mesta Andrews v Južnej Karolíne a Compton-Rock tak spravili v decembri 2014. „Po dlhom zvažovaní a 19 rokoch manželstva sme sa s Chrisom rozhodli ísť vlastnými cestami. Uvedomujem si, že ide o veľkú zmenu, no moje deti zostávajú stredobodom môjho života a ich blahobyt je pre mňa najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu žiadam, aby ste rešpektovali právo našej rodiny na súkromie,“ uviedla vtedy vo vyhlásení Compton-Rock, ktorá sa za komika vydala v novembri 1996. Správy o rozchode následne potvrdil aj Rockov právnik Robert S. Cohen. „Chris Rock podal žiadosť o rozvod s manželkou Malaak. Je to osobná záležitosť a Chris žiada súkromie, aby mohli s Malaak prejsť týmto procesom a sústrediť sa na rodinu,“ vyhlásil v roku 2014 Cohen.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Chris Rock

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...