Sisa Sklovska cestovala celé leto: Sicília, Južná Kórea aj Rumunsko

Počas leta si známa speváčka stihla popri práci i poriadne oddýchnuť.

25.08.2016 03:00
Sisa Sklovska Foto:
Speváčka Sisa Sklovska v kreácii Versace.
debata

Slovenská muzikálová speváčka Sisa Sklovska si užila prázdniny dovolenkovo i prácou. „Dovolenku skĺbiť s prácou je podľa mňa najlepšia kombinácia. Ja cestujem už od konca júna. Ešte pred začiatkom prázdnin sme boli pozvaní na koncert do Baziliky svätej Praxedy v Ríme, potom ma čakal medzinárodný muzikálový festival v Daegu v Južnej Kórei, kde sa nám podarilo získať tri ceny za muzikál Madame de Pompadour, ešte ani teraz tomu nemôžem uveriť,“ povedala v rozhovore.

Následne sympatická spevácka diva zamierila s manželom na Sicíliu. „Tam sme si zažili naozaj oddychových štrnásť dní pri krásnom azúrovom mori a vychutnali sme si skvelú taliansku kuchyňu a dobré víno. A k tomu všetkému sme mali ako bonus aj rozprávkovo bezchybné počasie,“ poznamenala Sklovska. „Po návrate ma však čakalo nemilé zistenie, niekto mi totiž otrávil mačku. Našťastie všetko dobre dopadlo a na veterine sa ju podarilo zachrániť,“ dodala speváčka.

Augustové dni strávila zas v Bukurešti a na Mamai. „S manželom sme navštívili novú časť Mamaie, kde sme pri mori objavili veľa úžasných reštaurácií a neskutočných night klubov s nenormálnym dizajnom a geniálnym ozvučením,“ pochvaľovala si Sklovska, ktorá sa už v súčasnosti pripravuje na veľký benefičný koncert s názvom Křídla Motýlí, ktorý odspieva 3. septembra na Morave. „Spievam tam ako hlavný hosť. Okrem toho ma 8. septembra čaká premiéra hudobného diela k výročiu Holokaustu Tetovanie na duši na open air akcii v Banskej Bystrici pred pamätníkom SNP. September bude pracovnejší… Hneď deň na to budem zas v evanjelickom kostole v Hronseku s Richardom Rikkonom a ďalší deň sa premením na modelku a v Tatrách budem ešte s ďalšími dámami predvádzať šaty mojej dvornej návrhárky Jany Pištejovej,“ uviedla známa interpretka.

Z Tatier zamieri Sklovska do Prahy a do Plzne. „No a hneď po Tatrách ma čakajú ešte dva koncerty, v Jeruzalemskej synagóge v Prahe a v Plzni v Starej synagóge s Félixom Slováčkom, Richardom Rikkonom a rakúskym spevákom Samuelom Barzilaiom pod názvom Poslání Davidovy Hvězdy. Do toho od konca septembra hrám na Novej scéne opäť Madame de Pompadour, na to sa veľmi teším a chystám sa nahrávať aj jedno zaujímavé popové CD,“ uzavrela Sklovska.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Sisa Sklovska

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...