Zasa v problémoch! Chris Brown mieril zbraňou na ženu

Amerického r'n'b speváka Chrisa Browna zatkli po tom, ako údajne namieril strelnú zbraň na istú Baylee Curran, ktorá prišla na párty do jeho domu v kalifornskej Tarzane.

31.08.2016 18:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Zatknutiu predchádzalo deväťhodinové obliehanie spevákovej rezidencie, keďže 27-ročný Brown nechcel policajtov vpustiť do domu bez súdneho povolenia na prehliadku.

Spomínaná Curran zavolala na políciu v utorok v skorých ranných hodinách miestneho času, pričom tvrdila, že spevák na ňu namieril zbraň. Ako neskôr uviedla v rozhovore pre portál TMZ.com, na večierok prišla aj s kamarátkou, pričom k incidentu došlo po tom, ako začala obdivovať diamantovú retiazku jedného z Brownových kamarátov. Spevák jej následne povedal, aby odišla preč a namieril na ňu zbraň. Keď sa však snažila odísť, Brown od nej žiadal, aby podpísala dohodu o mlčanlivosti. Curran to ale odmietla a následne aj s kamarátkou odišli preč. Krátko na to prišla na miesto polícia, ktorú však Brown odmietol vpustiť dnu bez súdneho povolenia na prehliadku. Počas obliehania zverejnil prostredníctvom služby Instagram tri videá, v ktorých tvrdil, že je nevinný. Okrem toho údajne vyhodil z okna tašku, v ktorej boli dve zbrane a drogy. Vyšetrovateľom sa podarilo dostať do domu až popoludní, pričom odtiaľ vyviedli viacero osôb. Browna následne zatkli a previezli na policajnú stanicu.

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov – sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). Za album F.A.M.E. získal v roku 2012 cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom a napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #zbraň #zatykač

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....