Kristína, ako ste ju ešte nepočuli?! Sexi speváčka poriadne zvážnela

Slovenská speváčka Kristína zverejnila skladbu Láska Bombová. Dvadsaťdeväťročná interpretka sa v piesni predstavila v novej polohe.

08.09.2016 14:00
debata
Speváčka Kristína má nový singel. Foto: Lýdia Jušková
Speváčka Kristína má nový singel. Speváčka Kristína má nový singel.

„Základ pesničky Láska Bombová vznikol asi pred dvoma rokmi a odvtedy som ju stále odsúvala zo stola. Čakala som na správny impulz a ten prišiel na krátkej dovolenke v Taliansku, kde som si prečítala jednu veľmi zaujímavú knihu, ktorej príbeh ma natoľko inšpiroval, že som sa konečne pustila do tejto dlho odkladanej skladby. Po mojich zábavných a veselých piesňach ako boli Ta Ne a Si pre mňa best som sa rozhodla zmeniť žáner a urobiť niečo vážnejšie, s inou témou a v úplne inej polohe, ako je u mňa zvykom,“ objasnila.

O hudbu novinky sa postaral Martin Kavulič, text napísal Kamil Peteraj. „Ako to povedal klasik? Život nie je to čo chceme, ale to čo máme. To platí aj pre lásku. A snáď aj pre tú, ktorej vyznania si dnes ľudia esemeskujú. Niekedy zraňuje naše ego tým, že očakávame v nerovnovážnom vzťahu od nej viac, ako môžeme dostať. Kristíne som dal tento text preto, že dozrela spevácky, ale aj vnútorne a je schopná precítiť to veľké, čím nás tento ľudský cit až do základov zasiahne. A napriek tomu, že pocit sklamania ešte dlho v reminiscenciách doznieva, si dokážeme raz povedať, ‚Bolelo, trápilo, bolo to šialené, ale stálo to za to‘,“ uviedol Peteraj.

O aranžmány sa postarali Kavulič a Adam Kuruc. „Na tejto piesni ako aj na ďalších, ktoré pripravujem na nový album, som aranžmány nahrávala s orchestrom v Slovenskom rozhlase pod dirigentskou taktovkou Adriána Kokoša. Verím, že sa singel bude mojim fanúšikom páčiť. Leto som mala väčšinou pracovné, veľa sme koncertovali a pracovali na nových piesňach na album. Viac zatiaľ neprezradím, len to, že vyjde už čoskoro,“ vyjadrila sa speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #spev #singel #Kristina #skladba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...