Sexi telo Rihanny a krásna tvár Hathawayovej! Bude sa na čo pozerať

Herečka Anne Hathaway sa nevie dočkať, ako sa pri nakrúcaní filmu Ocean's Eight bližšie zoznámi s barbadoskou speváckou hviezdou.

14.09.2016 15:30
Rihanna Foto:
Speváčka Rihanna na zábere z bazéna.
debata

Vyjadrila sa tak pre americký spravodajský portál E! News na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, kam prišla predstaviť triler Colossal (2016). Keď sa jej novinári spýtali, či sa teší na prácu s Rihannou, herečka najprv zažartovala: „Nie, je hrozná. Bože, naozaj musím?“ Následne priznala, že s Rihannou vychádzajú veľmi dobre. „Pred pár rokmi sme spolu účinkovali v šou Saturday Night Live a bola úžasná, najviac ako sa len dá. Veľmi sa teším na to, ako budeme spolu v prívese, kde nám budú robiť mejkap. Budeme si vymieňať rady a viac sa spoznáme,“ uviedla 33-ročná rodáčka z New Yorku.

Herečka Anne Hathaway na filmovej premiére v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway na filmovej premiére v Londýne.

Herečka tiež v rozhovore priblížila, ako zvláda starostlivosť o šesťmesačného syna Jonathana. „Je veľmi nenáročným bábätkom, takže mi uľahčuje cestovanie, ako sa len dá,“ povedala o synovi, ktorého má s manželom, hercom Adamom Shulmanom.

Hathaway a Rihanna sa predstavia v novom spracovaní filmu Dannyho jedenástka (1960) a jeho rovnomenného remakeu z roku 2001. Zahrajú si po boku Sandry Bullock, Cate Blanchett, Heleny Bonham Carter, Mindy Kaling či hip-hopovej umelkyne Awkwafiny. O úlohe v snímke údajne rokuje aj Sarah Paulson. Vznik novej krimikomédie iniciovali režisér trilógie o Dannym Oceanovi (2001, 2004 a 2007) Steven Soderbergh, producent Jerry Weintraub a hlavná hviezda série George Clooney. Zápletka filmu zatiaľ nie je známa. Nakrúcanie by sa malo začať v októbri a do kín by sa mala snímka dostať v roku 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Anne Hathaway #Dannyho jedenástka

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...