Otca nekritizujte! Ivanka Trump prerušila rozhovor, otázky ju pobúrili

Podnikateľka a dcéra prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Ivanka Trump nemá rada nepríjemné otázky. Vyplýva to aspoň zo záznamu rozhovoru, ktorý s ňou robil magazín Cosmopolitan a ktorý cituje US Weekly.

17.09.2016 00:00
Podnikateľka a budúca mamička Ivanka Trump. Foto: ,
Podnikateľka Ivanka Trump na archívnom zábere.
debata

Ženský časopis s plavovláskou nepreberal len otázky štýlu, módy či materstva, ale jeho reportérka Prachi Gupta sa opýtala aj na návrhy republikána Trumpa o tom, že chce všetkým matkám garantovať vyplatenie materského príspevku za prvých šesť týždňov po pôrode.

Novinárka sa spýtala, prečo v pláne nie sú zahrnuté rodičovské páry rovnakého (mužského) pohlavia. „Pôvodný zámer je pomôcť matkám zotaviť sa a prekonať obdobie bezprostredne po pôrode,“ odpovedala podľa prepisu rozhovoru trojnásobná mama Trump. Na to sa jej však Gupta opýtala, či to znamená, že v prípade párov, ktoré si adoptujú batoľa a v ktorých sú obaja rodičia muži, nedostanú žiadnu špeciálnu pomoc. „To sú vaše slová, nie moje. Ale plán je momentálne sústrediť sa na matky, či už budú súčasťou manželského zväzku dvoch osôb rovnakého pohlavia, alebo nie,“ dodala Trump.

Novinárka indického pôvodu potom zamierila do minulosti a pripomenula bývalej modelke výrok jej otca z roku 2004, keď tvrdil, že tehotenstvo je „nevyhovujúce pre obchod a biznis“. „Vo vašich otázkach je veľa negativity. Naozaj neviem, ako užitočné môže byť trávenie toľkého času s vami, ak komentujete a vidíte situáciu takto,“ povedala vraj po telefóne Ivanka novinárke. Následne odpovedala ešte na jednu otázku a ospravedlnila sa, že musí niečo ísť vybaviť a nemá už viac času.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #otec #otázky #prerušenie #Donald Trump #Ivanka Trumpová

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...