Skúsi šťastie druhýkrát! Idina Menzel sa zasnúbila

Americká herečka a speváčka Idina Menzel sa zasnúbila. O ruku ju požiadal kolega Aaron Lohr, s ktorým sa predstavila vo filmovom muzikáli Bohémovia (2005).

25.09.2016 00:00
Speváčka Idina Menzel. Foto: ,
Speváčka Idina Menzel na archívnom zábere.
debata

Radostnú správu potvrdila samotná Menzel, ktorá tak spravila v piatok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

„Akoby už tento týždeň nemohol byť lepší. Mám úžasné správy. Môj muž a ja sme zasnúbení! Sme veľmi šťastní. Je to krásne obdobie,“ napísala radostne 45-ročná interpretka, ktorá v rovnaký deň uviedla na trh štúdiový album idina.

Lohr, známy aj z hudobnej snímky Newsies (1992) či rodinnej komédie Šampióni 2 (1994) a jej pokračovania Šampióni 3 (1996), venoval svojej nastávajúcej diamantový prsteň takmer rok a pol po tom, ako sa prvý raz spolu objavili na verejnosti. Rodáčka z dediny Syosset v štáte New York a o päť rokov mladší herec si následne vlani v auguste spoločne kúpili dom v losangeleskej štvrti Encino.

Pre rodáka z Los Angeles pôjde o prvé manželstvo. Menzel už raz vydatá bola, a to za herca Tayea Diggsa, s ktorým sa rozviedla vlani v januári po takmer 11 rokoch manželstva. Dvojica má spolu sedemročného syna Walkera Nathaniela.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #kolega #priateľ #Idina Menzel

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...