Springsteen o Trumpovi: Je to hlupák a USA je v jeho obkľúčení

Americký rockový hudobník Bruce Springsteen kritizoval republikánskeho kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Označil ho za "hlupáka", ktorý ohrozuje demokraciu.

25.09.2016 14:45
43 springsteen 1 Foto:
Spevák a skladateľ Bruce Springsteen.
debata (12)

Povedal to v rozhovore s časopisom Rolling Stone, ktorý vyjde v budúcom čísle. Springsteen sa tiež domnieva, že Trump robí svojím správaním a výrokmi hanbu Spojeným štátom. To povedal rocker v nórsko-švédskej televíznej talk šou odvysielanej v piatok.

„Krajina je v obkľúčení hlupáka. Celá tá vec je tragédiou pre našu demokraciu,“ odpovedal rocker na otázku časopisu Rolling Stone, čo si myslí o fenoméne Trump. Republikánsky kandidát podľa Springsteena neponúka riešenie zložitých problémov. „Záležitosť Trump to sú jednoduché odpovede na veľmi komplexné problémy. Lživé odpovede na veľmi zložité problémy,“ povedal rocker vo výňatku rozhovoru, ktorý celý vyjde v budúcom čísle časopisu Rolling Stone.

Podľa Springsteena výroky republikánskeho kandidáta prispievajú k nárastu nacionalistických a extrémne pravicových vášní. Držiteľ 20 cien Grammy sa tiež začudoval, ako je možné, že sa Trump okamžite nedištancoval od kandidatúry bývalého vodcu americkej rasistickej organizácie Ku Klux Klan Davida Dukea za republikánov do Senátu.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Rolling Stone #Bruce Springsteen #Donald Trump #hlupák #výrok

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...