Kúsok Eda Sheerana na dobrú vec? Spevák rozpredáva šatník

Anglický spevák Ed Sheeran daroval charite svoje oblečenie.

27.09.2016 13:27
Ed Sheeran Foto: ,
Spevák a skladateľ Ed Sheeran na cenách Brit Awards.
debata

Dvanásť tašiek s odevmi a topánkami venoval charitatívnemu obchodu patriacemu zariadeniu St Elizabeth Hospice v meste Framlingham, kde vyrastal. Medzi darovaným oblečením boli napríklad obleky zo slávnostného udeľovania BRIT Awards a cien Grammy alebo károvaná košeľa, ktorú mal oblečenú vo filme Dieťa Bridget Jonesovej (2016).

Väčšina z odevov je v predaji od soboty, ale niektoré kúsky dali zástupcovia spomínaného hospicu do online dražby prostredníctvom aukčnej internetovej stránky eBay. Najvyššia ponuka je zatiaľ 530 libier (v prepočte približne 613 eur), pričom aukcia trvá do 4. októbra.

Dvadsaťpäťročný interpret podporuje hospic už niekoľko rokov, pričom mu prispel už približne štyritisíc librami (zhruba 4600 eur). “Teší nás, že nám Ed daroval toľko oblečenia. V posledných rokoch sme mali od neho viacero darov a ukázalo sa, že boli veľmi populárne. Ľudia prichádzajú odvšadiaľ, aby si mohli vystáť radu a kúpiť si ich. Podobne to je aj s ľuďmi, ktorí prispievajú online. Sme naozaj vďační za to, že sa nás Ed rozhodol podporiť,“ vyjadrila sa ku spevákovej iniciatíve manažérka obchodu Rachel Pollard.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #šaty #Ed Sheeran #hospic

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...