Komplimenty za veľký penis? Ale veď je to ponižujúce, tvrdí Theroux

Niektorých pánov by možno podobné tvrdenia médií potešili, ale herec Justin Theroux bol z bulvárnych tituliek o jeho mužstve poriadne zhrozený. Priznal to v nedávnom rozhovore.

01.10.2016 00:00
Italy Zoolander 2 Photo Call Foto: ,
Justin Theroux na archívnom zábere.
debata

Manžela herečky Jennifer Anistonovej pred troma rokmi zachytili paparazzovia počas nakrúcania jednej zo scén do filmu Pozostalí. Z obyčajnej fotografie sa razom stal hit a diskutovaná téma – sivé tepláky totiž naznačili, že herca príroda od pása nadol slušne obdarila.

Theroux teraz pre magazín Elle povedal, že sa vtedy cítil nesmierne trápne. „Je to akoby vám niekto naschvál stiahol nohavice priamo na verejnosti,“ konštatoval v rozhovore. „Necítil som sa pri tom dobre,“ komentoval početné headliny na rozličných bulvárnych portáloch, ale aj v magazínoch. "Ktokoľvek, koho odfotografovali na nevydarenej momentke by mohol povedať. Tak sa pripoj do nášho klubu, pokračoval.

Redaktorka z Elle mu však kontrovala, že taký obrázok rozhodne nebol nevydarený alebo ponižujúci. „Áno, možno má v sebe istý náznak komplimentu. Ale je to ponižujúcejšie viac než čokoľvek iné,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #rozhovor #Justin Theroux #Elle #poníženie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...