Nicole Kidman o manželstve: Sme silní ako nikdy, ale klopem na drevo

Pôsobia ako jeden z najstabilnejších párov amerického šoubiznisu. Ale herečka Nicole Kidman o manželstve s Keithom Urbanom priznala aj pár ťažkých chvíľ.

02.10.2016 00:00
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Foto: ,
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.
debata

Štyridsaťosemročná rodáčka z Austrálie sa v rozhovore pre magazín RED rozhovorila o desiatom výročí ich manželstva. „Je to pre nás veľké šťastie. Prvé tri mesiace boli skutočne o vzletoch a pádoch. Počas tých desiatich rokov sme si prešli všeličím. Ale sme silnejší viac než sme kedykoľvek boli,“ uviedla herečka. „Hovorím to a zároveň klopem na drevo, nechcem, aby to vyznelo, že som si tým istá. Je to zázrak. Absolútny zázrak,“ pokračovala.

Podľa nej, ak človek vstúpi do manželstva starší, už má za sebou pár chýb, niečo si zažil. „Takže vstúpite do druhého manželstva, stále ste ľahkomyselný, ale už túžite, aby to trvalo dlhšie. Vždy uvažujeme nad ‚nami‘. Pýtame sa: Bude to dobré pre nás? Je to tá najjednoduchšia veta. Ale funguje,“ doplnila hviezda, ktorá s Urbanom vychováva dve deti.

Ďalšie dve má z predchádzajúceho manželstva s hercom Tomom Cruiseom. Adoptívneho syna Connora a dcéru Isabelu. Vraj si dnes dobre uvedomuje, že materské povinnosti si odskúšala už ako veľmi mladá. „Ako veľmi mladá som sa vydala. Keď sa dnes pozriem späť, hovorím si: Bože, vyzerala si ako Taylor Swift. Koľko má rokov? 26? Mala som len o rok viac a už som sa starala o dve deti a bola štyri roky vydatá. Ale vtedy som to tak chcela,“ vysvetlila Nicole Kidman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vek #manželstvo #problém #Nicole Kidman #mladosť #Keith Urban

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...