Daniel Craig je prvá voľba! Bonda musí hrať on, tvrdia producenti

Tvorcovia filmov o agentovi Jej veličenstva Jamesovi Bondovi by si priali, aby hlavnú úlohu aj v budúcom filme stvárnil herec Daniel Craig.

03.10.2016 11:30
debata
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Spectre... Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Herec Daniel Craig pózuje fotografom. Herec Daniel Craig na premiére bondovky Spectre v Mexiku.

V rozhovore poskytnutom rádiu BBC to uviedol producent Callum McDougall. Štyridsaťosemročný Brit je podľa McDougalla „rozhodne prvou voľbou“. „Boli by sme hrozne radi, keby sa Daniel vrátil ako Bond,“ uviedol producent.

Craig vlani vyhlásil, že by si „radšej podrezal žily“, než aby sa vrátil na plátno ako Bond, a ak by sa nakoniec pre natáčanie predsa len rozhodol, urobil by to „len pre peniaze“. Na otázku, kto by ho mal nahradiť, vtedy uviedol, že je mu to srdečne jedno.

O zmene filmového predstaviteľa hrdinu napínavých románov Iana Fleminga, ktorý ho do služieb britskej kráľovnej poslal prvýkrát začiatkom 50-tych rokov minulého storočia, sa diskutuje dlho. Medzi favoritmi na nového Bonda sa objavili mená írskeho herca Aidana Turnera či Britov Toma Hiddleston a Idrisa Elbu.

Poslednou Craigovov bondovkou bola vlani uvedená Spectre. Po celom svete zarobila zhruba 880 miliónov dolárov (21,2 miliardy Sk). Celkovo britský herec nakrútil ako „agent s povolením zabíjať“ štyri filmy – konkrétne Casino Royale, Skyfall, Quantum of Solace a Spectre.

Na začiatku septembra sa objavila v médiách informácia, že tvorcovia bondoviek Craigovi ponúkli za natočenie ďalších dvoch dielov 150 miliónov dolárov (3,6 miliardy Sk).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Daniel Craig #James Bond #producent #voľba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...