Banášová dlho sama nezostala. Randí s markízákom Vinczem

Obaja sa rozišli po dlhom čase so svojimi priateľmi. Možno aj táto vec spojila ich cesty. A dnes už je jasné, že moderátorka Adela Banášová a reportér Viktor Vincze tvoria pár.

11.10.2016 13:30
debata (7)

Oslavujeme 20te narodky @tvmarkizaofficial #20rokov #horucoAkoVdevatdesiatychRokoch #party #zajtraSviatok #nastastie #adela @mrpyco

Fotka uverejnená používateľom Viktor Vincze (@viktorvincze),

Vinczeho preslávilo účinkovanie v markízackej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, o jeho partnerke a jej popularite hovoriť netreba. Zaujímavosťou však je, že obom sa celkom dobre darilo tajiť začínajúci vzťah. Ako tvrdí zdroj, ktorý cituje denník Nový čas, oficiálne sú vraj spolu len krátko. „Medzi priateľmi chodia spolu oficiálne tri týždne,“ uviedol. Vekový rozdiel partnerov je desať rokov.

Ani Adela Banášová, ani Viktor Vincze zatiaľ nepotvrdili túto informáciu, ale aj moderátorkin najbližší kamarát Matej Sajfa Cifra už naznačil, že blondínka nie je sama. Spravil tak vo svojej internetovej šou, kde na gauč vedľa Adelinej hlavy umiestnil fotografiu moderátora a reportéra Vinczeho.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Adela Banášová #pár #Viktor Vincze

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...