Grantova bývalka na žúre: Voľte Trumpa, bude vás obchytkávať za p...

Skutočne veľký rozruch a pobúrenie vyvolala pred týždňom nahrávka stará niekoľko rokov, na ktorej americký prezidentský kandidát Donald Trump hovorí o ženách a o tom, čo si k nim môže dovoliť. Dočkal sa trefnej odpovede.

14.10.2016 10:01
debata
Jemima Khan prišla na akciu Unicef Halloween... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jemima Khan Jemima Khan prišla na akciu Unicef Halloween Ball v Londýne v kostýme, ktorý parodoval Donalda Trumpa.

Postarala sa o ňu Jemima Khan, britská celebrita, filantropka a bývalá partnerka herca Hugha Granta, ktorá sa objavila vo štvrtok večer na akcii UNICEF. Akcia s podtitulom Halloween Ball dala Khanovej príležitosť experimentovať trošku s odevom a hoci nevolila žiaden bláznivý kostým, jej garderóba vyvolala záujem.

Khan sa totiž objavila s napodobeninou Trumpa na chrbáte, pričom jeho ruky ju oblápali spredu. Jedna ju chytala za prsia a druhá smerovala do rozkroku. Trump sa na odtajnenej nahrávke z roku 2005 chvastal tým, že bozkával, obchytkával a pokúšal sa mať pohlavný styk s rôznymi ženami. „Keď ste slávny, tak si to môžete dovoliť. Môžete ju chytiť za pi..u,“ znie doslova z úst republikánskeho kandidáta. Bonusom bolo, že 42-ročná aktivistka a novinárka sa predviedla aj v šatách podobných tým, ktoré na nedávnej prezidentskej debate obliekla Trumpova súčasná manželka Melanie. A aj úpravou sa na ňu podobala.

Jemima Khan prišla na akciu Unicef Halloween... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jemima Khan Jemima Khan prišla na akciu Unicef Halloween Ball v Londýne v kostýme, ktorý parodoval Donalda Trumpa.

Hoci Jemima Khan celý kostým predviedla aj s transparentom v rukách, na ktorom stálo Voľte Trumpa, každému bolo jasné, že ide o krutú iróniu. Jemima Khan sa spoločne s ďalšími celebritami pobúrene vyjadrila, že muž ako Trump nemá čo robiť v politike. Kandidatúra niekdajšieho manžela českej rodáčky Ivany Trumpovej rozdeľuje Ameriku na dva tábory. Najmä celebrity a predstavitelia šoubiznisu sa proti miliardárovi búria a otvorene vyjadrujú svoju nevôľu na rozličných sociálnych sieťach, ale aj v rozhovoroch v médiách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #protest #Jemima Khan #kostým #Unicef #Donald Trump

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...