Ďalšie dieťa pre Hriadeľovú? Možno, no najviac sa teší na odchod z Poľska

Čo rok, to nový triumf. Na obľube moderátorky Lenky Čvirikovej-Hriadeľovej u divákov nezmenil nič ani fakt, že už rok žije v Poľsku a za prácou na Slovensko cestuje.

15.03.2010 13:00
Lenka Čviriková-Hriadeľová Foto:
Moderátorka športového spravodajstva Lenka Čviriková-Hriadeľová má ďalšiu sošku OTO do zbierky.
debata

Pre Pravda.sk sa však tvár športového spravodajstva TV JOJ priznala, že sa už teší na „prestup“. „Ešte neviem, kam to bude, ale moje zbožné želanie je, aby sme prestúpili inam,“ priznala. V Poľsku sa jej totiž veľmi nepáči.

Čo by sa jej možno páčilo, je ďalšie dieťa. „Práve v deň udeľovania OTO sme s manželom videli malé bábätko. Ono pozeralo na mňa, ja na neho. Bolo naozaj zlaté. A manžel mi hovorí, počkaj, keď naši chlapci vyrastú, budeš chcieť ďalšie. A na to som mu odvetila, ja už chcem teraz,“ prerozprávala príhodu pred objektívom Pravda.sk. Vzápätí však dodala, že dve deti bohato stačia. „Zažeňme tieto myšlienky,“ vyhlásila s úsmevom blondínka, ktorá si v minulosti jedno zo sošiek OTO prevzala práve s nastávajúcim potomkom v brušku.

Moderátorku Lenku Čvirikovú-Hriadeľovú... Foto: Ivan Majerský
Lenka Hriadeľová Moderátorku Lenku Čvirikovú-Hriadeľovú sprevádzal manžel Peter.

V sobotu si pred televíznymi kamerami prevzala ďalšiu trofej. Podľa vlastných slov mala doposiaľ najväčšiu trému. „Potvrdil by vám aj to manžel. Tento rok bol najhektickejší, plný plánov, zmien, rodinného fungovania a sťahovania. Napriek tomu, že toto je už môj piaty OTO, mala som veľkú trému,“ prezradila.

Galéria z galavečera OTO 2009

Vyhrávať každý rok ju vraj zatiaľ nenudí. „Len sa bojím, aby to diváko nezačalo nudiť. Ale hádam nie, keď mi aj tento rok prejavili priazeň a poslali toľko hlasov,“ zauvažovala moderátorka, ktorá má vraj rada takmer všetky športy. „Najviac asi futbal,“ uviedla. „Ale také sumo nedokážem pozerať. Prepáčte,“ dodala so smiechom.

Lenka Čviriková-Hriadeľová bazén s úsmevom obišla.
Moderátorka Lenka Hriadeľová so synom Samuelom.
+6Moderátorka Lenka Čviriková-Hriadeľová.
debata chyba

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....