Herečka Susan Sarandon má ďalšie vnúča

Eva Amurri Martino, dcéra Susan Sarandon, má druhé dieťa.

20.10.2016 10:11
Taormina Film Festival Susan Sarandon Foto: ,
Herečka Susan Sarandon.
debata

Tridsaťjedenročná dcéra oscarovej herečky Susan Sarandon porodila v stredu manželovi Kyleovi Martinovi syna. O radostnú správu sa podelila samotná Amurri Martino, ktorá tak spravila prostredníctvom newsletteru svojho blogu. Chlapec dostal meno Major James a po narodení vážil 3714 gramov a meral 56 centimetrov. „S veľkou radosťou oznamujeme príchod nášho krásneho chlapca. Naša rodina je kompletná. Ďakujem veľmi pekne za lásku a podporu,“ napísala rodáčka z New Yorku, ktorá rodila doma.

Herečka a o štyri roky starší športový komentátor už spolu vychovávajú dvojročnú dcéru Marlowe Mae. Amurri Martino, ktorá sa za rodáka z Atlanty vydala v roku 2011, informovala, že čaká ďalšie dieťa v apríli prostredníctvom spomínaného blogu. Svojim priaznivcom sa na ňom zverila aj o potrate, ktorý prekonala vlani v auguste.

Eva Maria Olivia Amurri Martino je známa napríklad zo seriálu Californication – Orgie v Kalifornii (2007 – 2014), v ktorom sa predstavila v roku 2009 v úlohe Jackie. Objavila sa aj v dramédii Spasení (2004), horore Animals (2008), trileri Isolation (2011) či komédii Môj otec je šialenec (2012). Kyle Martino v súčasnosti komentuje pre televíznu stanicu NBC Sports. Predtým, ako ukončil aktívnu športovú kariéru, hrával za futbalové tímy Columbus Crew a Los Angeles Galaxy.

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #vnúča #Susan Sarandon

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...